Korpa 0

Uslovi kupovine i politika privatnosti

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “sajt”) zaštićen je autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

 1. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
  Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).
 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
  Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke.
 1. PDV

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Porez na dodatu vrednost (PDV) je uračunat u cenu.

 1. Dostava robe i eventualna ograničenja:

Nakon slanja narudžbine u e-Prodavnici za isporuku robe potrebno je:

Porudžbine iz Srbije: Isporuka kurirskom službom – 1 do 2 poslovna dana. Troškovi isporuke za područje Republike Srbije su 217,00 RSD sa PDV-om, za pošiljke do 1kg. Za pošiljke u težini 1-10kg troškovi isporuke su 298,00 RSD sa PDV-om. Troškovi pouzeća: 30,00 RSD za pošiljke u vrednosti do 1.000 RSD i 0,7% otkupnine pošiljke čija vrednost premašuje 1.000 RSD.

Troškovi isporuke za inostranstvo: međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom FedEx, po povlašćenoj ceni, koja varira u zavisnosti od težine pošiljke i zemlje u koje se šalje, a u koju su uključeni troškovi carinjenja isključivo u Srbiji. Kontaktirajete nas prilikom kupovine da bismo Vam rekli tačnu cenu trasporta Vaše porudžbine.

Ukoliko kupac iz Srbije ili inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, IPC Media u sastavu IPC d.o.o. Beograd biće primorana da kupcu naplati ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.

 1. Politika reklamacija:

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Reklamacije slati na office@ipcmedia.rs. Nakon što primimo vašu reklamaciju, ona će biti razmotrena i u roku od tri radna dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

 1. Zaštita privatnosti korisnika:

IPC Media se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni IPC Media (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 1. Izjava o konverziji:

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The charged amount would be obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.